středa 1. března 2017

8. TÝDEN

Oblíbené, tedy hlavně u mě, jako že je ráda u ostatních čtu, jsou články typu můj týden / můj měsíc. Rozhodla jsem se psát něco podobného. Nevím ještě, jak s pravidelností, ale snažila bych se dodržet to, jakože pravidelněji. Ale když nebude nic zajímavého, tak nevím, jestli vás s tím otravovat. Sice každý týden něco dělám, znáte mě, milion aktivit, plus každý týden mám milion myšlenek, o které bych se s vámi mohla a chtěla podělit. A samozřejmě je i milion věcí, co vám neřeknu a nechám si pro sebe ;)

  • Přišel mi balík z Knižního klubu. Stál mě tři litránky, takže na nějakou dobu mám zase co číst.
  • Byla jsem pozvaná na tiskovku k Velkému knižnímu čtvrtku. Bylo to super, zajímavé, i když jsem si přišla docela nadbytečně, když tam naklusala Česká televize s kamerou a mikrofonem a já chudinka samotinká seděla v růžku a popíjela svoje kafíčko.
  • Dala jsem si asi nejdražší muffin a kafe ve svým životě. Byla jsem v Praze a měla jsem podpatky a neměla sílu někam v nich dojít, takže jsem zapadla do kavárny přímo na Staromáku. No děs. Ještě teď jím suchý rohlíky, abych to vyrovnala :-D
  • Byla jsem pozvaná na tiskovku a slavnostní otevření výstavy Andyho Warhola. Potkala pár slavných lidiček, opět si připadala úplně zbytečně a jako co tu sakra dělám. Na tohle si asi nikdy nezvyknu.
  • Nešla jsem v práci na angličtinu, protože ... Nešla. Spala jsem.
  • Pátek jsem trávila celý ve škole. Začínáme v sedm. Omg! Ještě, že je to ta škola, co dělám v Liberci. Jet na sedmou do Prahy, nejen že by to se mnou seklo, ale ani bych to nestihla, protože první bus jede v půl šesté. Nevím, jak se sem dostali mimoliberečtí.
  • Sobota volno. A celý den, věřte mi, naprosto celý den jsem spala. Teda jasně, že jsem vstala ve 4 a šla venčit malou šikanu a pak jsem měla budíka na dalších dvacet štěněčích venčení, ale jinak jsem neudělala naprosto nic. Ani se nenajedla. Fakt. Byla jsem totál mrtvá. Doufám, že z toho ponocování mímo brzo vyroste, jinak už budu navždycky nepoužitelná a nevyspalá.
  • Blog oslavil třetí narozky! Chystám tři soutěže, když jsou to ty tři roky. Jednou bude o knížky, jedno bude o audioknížky a poslední bude o nějaké karetní hry nebo deskovky nebo něco na tenhle hrací způsob. Kdo se těší? 

Baví vás takovéhle články? A bavily by vás u mě? Dejte určitě vědět!

12 komentářů:

  1. Mě tohle hrozně baví, jelikož tě neskutečně obdivuji a vůbec nechápu, jak to zatraceně všechno stíháš.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ono to jen tak vypada, casem uvidis, ze jsem desnej flakac :D

      Vymazat
  2. Takéto typy článkov sú super, možno by sa mi páčilo keby si pridala aj viac fotiek ☺

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pokusim se :) i kdyz vetsinou az doo posledni chvile nevim, co budu psat, tak se to pak blbe predem foti :D

      Vymazat
  3. :D .. super. Jen škoda, že to není doplněno fotkami :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Prriste se snad podari vic, budu vsechno fotit, abych pak mela co pouzit :)

      Vymazat
  4. Páni! Jak vidím, tak se opravdu nenudíš :D U mně to je stále stejný: Vstanu, do školy, ze školy, odpoledne hlídat sestru a učit se, večer spát :D Furt stejné :D
    Doufám, že příště to bude doplněno i s těmi fotkami, jak už někdo tady napsal a rozhodně se těším na další DENÍČEK, či jak tomu budeš říkat :)

    OdpovědětVymazat
  5. Ty tiskovsky jsou paráda :) A hlavně v kultuře! Dream :)

    OdpovědětVymazat
  6. Joo, kavárny na Staromáku, tomu se obloukem vyhýbám :D Stálo to alespoň za to?

    Jinak gratuluju k těm třem rokům!

    OdpovědětVymazat
  7. Kavárna na Staromáku. A jéje, to je zlo! :D
    http://catthegdiaries.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  8. Na Staromák a letiště jsou prostě peklo :D Moc hezky napsaný článek a kdyby bylo příště víc fotek, tak to bude ještě větší parádička !:)
    http://beautybookbyhana.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  9. Hele, abys to kafe příště na Staromáku přežila, dám radu: v Domě u Kamenného stolu je kavárna. Mají stolky venku na Staromáku, ale těch si nevšímej. Vejdi dovnitř, kolem pokladny dozadu do atria. Jednak je to tam moc příjemné a jednak tam mají 50% slevu na konzumaci oproti nápojovému lístku. Pak to kafe vyjde víceméně na normální cenu. http://www.ghmp.cz/caffe-u-zvonu/

    OdpovědětVymazat