sobota 11. srpna 2018

MINDOK - RORYS STORY CUBES

Mindok - Rory´s Story cubes

O Story cubes jsem již předtím slyšela, ale nijak moc jsem jim nevěnovala pozornost. Teď jsem na ně znovu narazila a prostě jsem jim již nedokázala odolat. Tato hra dostala více než 20 mezinárodních ocenění a prodalo se jí více než 5 milionů kusů, takže mám k této hře celkem vysoké očekávání.



Hra je již na první pohled velmi malá, takže je naprosto skvělá na cesty. Hlavní obal hry je ještě obalen papírovým „přebalem“, který pomáhá držet celou hru v jednom kuse (samozřejmě by obal držel i bez tohoto papírového přebalu, ale já si ráda hry nechávám v původních obalech). Pod papírovým přebalem se skrývá již klasický obal hry. Obal vypadá velmi decentně. Je celý oranžový s názvem uprostřed. Mně se osobně tento obal hry velmi líbí. K samotné hře se dostanete přes „magnetový zámek“. Magnet je super nápad na uzavírání hry, protože je o dost menší pravděpodobnost, že se toto zavírání rozbije.

Teď se již přesunu k samotným kostkám. Při prvním otevření hry naleznete kostky v průhledném sáčku, který drží kostky u sebe. Toto schvaluji, protože já jsem si tento sáček nechala a je menší šance, že nějakou z kostek ztratím. Na každé z kostek je vyobrazeno devět originálních obrázků, které jsou do kostky vyhloubeny, takže se vám nemůže stát, že by se vám obrázky smily. Na obrázcích snadno poznáte, co májí zobrazovat.

Nachází se zde i velmi stručná pravidla hry, které pochopí každý. Hra je naprosto boží, jen naše představivost byla při hraní této hry místy hooodně omezená, ale to samozřejmě není chybou hry. Při hraní této hry se opravdu zabavíte a zasmějete.

Tuto hru vám doporučuji všemi deseti. Hraji ji většinou s přáteli či rodinou a i oni si ji také vychvalují. :)

Pac a hru
Magda

6 komentářů:

  1. Už len kvôli tomu baleniu by som si to kúpila 😍 mám rada takéto premyslené "maličkosti" 😊

    OdpovědětVymazat
  2. V životě jsem o tom neslyšela, ale rozhodně si jí pořídím, vypadá skvěle!

    OdpovědětVymazat
  3. Škoda, že nemám moc s kým hrát, hned bych si ji pořídila :-)

    OdpovědětVymazat
  4. I never heard of this game.

    http://bit.ly/2SA6Hco


    OdpovědětVymazat
  5. Znám a také doma hrajeme. Jen kdyby se ty kostky neztrácely :-)

    OdpovědětVymazat