neděle 4. března 2018

CO NOSÍ SIMČA V KABELCE

HOSTUJÍCÍ ČLÁNEK

Ahoj, taky se den co den sami sebe ptáte proč máte tak těžkou kabelku? Nebo co do takové kabelky vlastně patří? A co v ní máte vy? Určitě se se mnou o tom podělte v komentářích!

V žádné kabelce by neměly chybět základní věci jako třeba:

Klíče – Nepříjemnost je ta, když nikdo není doma celé hodiny a nikdo z příbuzných nemá náhradní klíče.

Tampony/ vložky / jiné – U této věci to snad nemusím nijak připomínat, ale je nepříjemné když nejsme připravené na naše dny.

Hřeben – Fouká silný vítr? Buďte připraveni!


Žvýkačky / peprmintové bonbóny – Nikdy nevíte koho potkáte a dobrý dojem je vždy základ.


Mobil – Ať už v kabelce či zadní kapse, nikdy bez něj neodejdeme, ani když jdeme do krámu, který je 10 metrů od domu.

Voňavka – Jste na schůzkách celý den v jednom oblečení? Zápach je to poslední, oč bychom žádali.


Papír či tužka – Nikdy nevíte jaké důležité informace si budete muset zapsat. A nebo číslo nějakého kluka.

Vizitka – Nejen že to vypadá profesionálně, ale zabráníme tomu, že neznáme své číslo a místo zdlouhavého hledání svých údajů s ním můžeme o to déle flirtovat.

Peněženka – Co když potkáme kamarádku, se kterou budeme chtít jít na kafe a popovídat si? Nebo když uvidíte nějaký nový kousek ve vašem oblíbeném obchodě.


Co nosím v kabelce já?

Všechno co zde máte napsané, je to užitečné, praktické a jsem vždy připravená na každou situaci, která může nastat.

Jediná věcička, kterou mám v kabelce navíc je kniha. Pokud nějaká knihomolka tohle čte, nemůže se obejít bez knihy v kabelce. Co když se někde zdržíte? Autobus či vlak má zpoždění? Jednoduché řešení -> kniha!

Máte v kabelce něco navíc? Budu ráda za každičký nápad, co bych vlastně do kabelky mohla přidat!

Simona
-----------------
Zdravím. Mé jméno je Simona, blížím se k dovršení 18 roku a jsem v druhém ročníku na střední. Mezi mé záliby patří čtení, to rozhodně. Ráda trávím čas na instagramu, kde se mohu dozvědět co nejvíce knižních novinek. Pak jsem ráda na blogu, kde píšu recenze. Nejraději čtu fantasy či YA. Není den, kdy bych nesáhla po knize. Taky neodolám hezkému filmu či seriálu:)

2 komentáře:

  1. Škoda, že článek sklouzl k vyjmenovávání očividností – chci říct: vážně, přece každá víme, že není fajn nechat klíče nebo peněženku doma. Docela by mě zajímalo upřímné přiznání toho bince, který nosíme každý den s sebou všechny, jen to nechceme ukázat. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsem se koukla do své... a no... utrpěla jsem šok :D
      Aneb měli jsme hodinu, kdy jsme random partnerovi ukazovali obsah tašky (jasný mohli jsme si udržet komfortní zónu a nevytahovat vše) a docela to o mě udělala obrázek :D zmatkář, co nosí praktické věci, ale na dně má bordel a nerad ukazuje název knížky, co čte, tomu kdo nezná :D ale byla to zajímavá aktivita (v rámci učení na učitelku na VŠ) :D

      Vymazat