úterý 19. září 2017

PHOTO DIARY - OPĚT NĚJAKÉ TO LÉTOVÁNÍ

Minulé photo diary mělo úspěch a psali jste si o další, a já mám zrovna kvantum fotek, co jsem postahovala z mobilu, takže rovnou můžu sepsat další :) Snad se vám bude líbit jako to první.

Nový lak na nehty. Prý vypadá jako na Vánoce. No, možná trochu předčasně, ale nevadí :-D Ale ta fotka s pěnou do koupele vypadá moc hezky, no ne?
Výletování. Miluju přírodu, miluju les, miluju tu vůni tam. Všechno. A taky miluju, jak jsou tam moji pejsci šťastní. Nevím, jestli to jde na té fotce dostatečně vidět, ale skrz stromy prosvítá sluníčko a je to prostě úplně epická chvilka.
Pedikúra. Tak jakou? Přes léto se snažím nožky udržovat. Líbí se mi, jak použili kořenku, nebo jak nazvat tu skříňku původně, předpokládám, na koření.
Vyhrála to tahle barvička. A ta fotka se mi líbí hlavně kvůli těm sedmikráskám, bylo jich tehdy ještě hafec. A taky se mi chvíli po focení rozbily tyhle boty. Klasika :-D
Další z výletu. Dřív jsem na kopce, skály, hory, lezla po výletech často, teď už spíš jen minimálně, ono uhlídat dvě střelenky, co se snaží skočit z vodítka dolů, nic moc. Ale ty výhledy, to za to stojí.
Grilované žampiony se salátkem, aneb jeden z letních obědů s tatínkem. Máme svoji oblíbenou restauraci a většinou, když se scházíme na oběd, jdeme tam.
V knihovně. Jak dobrovolničím v centru pro cizince, tak doučuji rusky a ukrajinsky mluvící děti češtinu, a tak jsem zamířila do sekce Naučte se česky. Byl docela problém něco vybrat, protože ty knížky jsou pro rusky mluvící lidi, takže já jsem samozřejmě rozuměla zas jen tomu českému, ale ok :-D Našla jsem si, kde jsou nějaké diktáty, lehčí čtení, doplňovačky a tak.
Ze salátů miluju nejvíc šopák a hned v závěsu za ním jsou rajčátka s mozzarellou.
Mám úchylku fotit vrcholky stromů s oblohou, pokud mě sledujete na instagramu, dávám to tam docela často. Kontrast zelené koruny a modré oblohy, boží. A tady je ještě upgrade, rozkvetlý strom! Nádhera.
Další barva na nehtíky. A jo, mám tam pipinkovkou třpytkatou, ale vzhledem k tomu, že nosím téměř pořád černé oblečení, tak si tuhle guilty pleasure dovoluju :)
O Eleně Ferrante se teď hodně mluvilo, tak jsem ani já nemohla zůstat pozadu. A jak jinak, než pod slunečníkem a s ledovou kávičkou. Ale ta šlehačka je tam omylem, fakt.

13 komentářů:

  1. Já si nohy udržuji přes celý rok hezké, hrozně mě to baví :D A před létem pak nemusím plašit že nemám hezké nohy :D Já zase miluji všechny saláty krom šopáku :D
    http://life-by-marie.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. no tak to mi teda vysvětli co máš se šopakem za problém 😀😀😀

      Vymazat
  2. Super fotky, mám ráda tenhle tip článků :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. dekuju, ja ho mam taky rada, je takovej šmírovací :)

      Vymazat
  3. Máš boží nehty ! :) super fakt ! :) a nádherné fotky, do léta bych se vrátila hned. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. dekuju :) ja leto moc nemusim, jsem spis podzimni typ, i kdyz fotky jsou v lete hezky, jak je dlouho svetlo :)

      Vymazat
  4. Asi miluju tvoje nehty :D Máš takový boží tvar - doufám že to nezní nějak úchylně nebo něco.

    thewaybya.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. diky, vuuubec to nezni uchylne :-D ale vsichni mi rikaji, ze moje nehty vypadaji jak tvarovany, i kdyz nejsou, kouzlo asi :)

      Vymazat