úterý 7. března 2017

9. TÝDEN

Oblíbené, tedy hlavně u mě, jako že je ráda u ostatních čtu, jsou články typu můj týden / můj měsíc. Rozhodla jsem se psát něco podobného. Nevím ještě, jak s pravidelností, ale snažila bych se dodržet to, jakože pravidelněji. Ale když nebude nic zajímavého, tak nevím, jestli vás s tím otravovat. Sice každý týden něco dělám, znáte mě, milion aktivit, plus každý týden mám milion myšlenek, o které bych se s vámi mohla a chtěla podělit. A samozřejmě je i milion věcí, co vám neřeknu a nechám si pro sebe ;)


Málem jsem zapomněla napsat, to jsem si ušila solidní bič na sebe, psát něco pravidelně, sakra :-D Ale dvoudenní zpoždění, to není ještě takový hrůza, tím spíš, když jsem měla sepsáno už včera, jen jsem musela doladit formát na pc. No nic, jdeme na to.

  • Celý týden práce, práce a zase práce. 
  • Učení - chodím na kurzy celoživotního vzdělávání, to jsem vám ale už psala. A taky jsem psala, že se přihlašuji na takový věci, o kterých nic nevím, abych se vzdělala a zdokonalila. Takže chodím na Historii Čech a na Oděvní historii. Loni jsem chodila na Dějiny umění a Geometrii. Uvidíme, co to bude příště. Biomechanika? Mechatronika? Necháme se překvapit :-D
Minulá hodina matematiky.
  • Nejzajímavějším počinem týdne bylo asi školení dobrovolníků. To, že dobrovolničím se seniory asi víte. Pokud ne, není to náplní tohoto článku :) No a přihlásila jsem se do dalšího dobrovolnického programu a to průvodcovství. Je to v rámci města Liberce a turisti, co se přihlásí předem na informačním centru jsou provázeni námi. Zdarma. Jako nevím, asi by se na tom dalo vydělat a nechat se tam zaměstnat, ale já jsem na tu charitu a nezištné pomáhání, znáte mě. No a teď jsme školili nový okruh na letošek (každý rok se mění). Byly celodenní přednášky a za dva týdny myslím nás čeká provedení po tom okruhu a pak nějaký čas na naučení a pak zkoušky a pak budu moct, pokud se zadaří, provázet. Jsem na to zvědavá a docela se i těším. Bude to zase něco nového. Potom, když průvodce umí víc okruhů, tak se účastní takových těch dnů města apod. a provádí se třeba po muzeu, po radnici a bůh ví kde ještě. Těším se. 

Konec hlášení, minulý týden nebyl nijak akční. Počkejte si na příští :) A ano, vím, že jste nadávali minule, že bylo málo fotek, ale já k tomuhle žádné fotky nemám! Ve škole že bych vyfotila tabuli? V práci píchačky? Až bude něco k focení, dodám, slibuju :)

9 komentářů:

  1. ta tabule je masakr, kdyby to bylo čínsky, tak tomu rozumím asi stejně :D jinak opět skvělý článek :)
    http://beautybookbyhana.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ja tomu taky nerozumela a to z tohoo musim udelat za par mesicu zkousku :D

      Vymazat
  2. Na nějakých okruzích už jsem v Liberci byla, ráda se přidám i k tobě:-) Dej vědět, až se bude něco chystat!:-)

    OdpovědětVymazat
  3. Já někdy kloubím školu a pak práci :/

    OdpovědětVymazat
  4. Přesně jak jsi psala k mému článku, kdybych já přišla o 5 minut dříve než jim začíná pracovní doba budou protivní a nepříjemní, ale že mi dýchá na záda když odemykám je nejspíš pro ni normální :D Jinak nápad s články co shrnují celý týden je super ! Ještě když jsi v bodech vypsala ty top věci, je to přehledné a super je to i do budoucnosti, pro tvé vzpomínání :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Ja mám školu každý deň a okrem toho cez víkend brigádujem a je to masaker...

    OdpovědětVymazat
  6. Naštěstí mi vysoká nedává vůbec zabrat, takže mám i několik prací a všechno se dá nějak stíhat :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Souhlasim, ja delam tri skoly a prace mam dve a vsichni se dycky divi, ale podle me, kdyz se chce, vsechno jde :D

      Vymazat
  7. waw, tak to celoživotné vzdelávaní musí byť super! toľko nových informácií :)

    OdpovědětVymazat