středa 6. června 2018

BLOGERFEST 2018

Kam se já a část mého blogger týmu chystáme na víkend?


Koho na Blogerfestu uvidíte

Vystoupí například Tereza Salte a Sandra Ježková z Elite Bloggers, které si připravili přednášku nejen o tom, jak uspět v blogování, ale také o žhavém tématu - blogy a spolupráce. 
Gabriela Bartošovská z blogu Recepty dětem se podělí o zkušenosti s budováním komunity a tím, jak si vytvořit vlastní značku. Je to nejen blogerka, ale také marketérka a spisovatelka. 
Lukáš Rada z blogu Two Gentlemen řekne, jak blog propagovat. Vše budou samozřejmě vlastní tipy, které jim společně s Adamem Šafránkem fungují. 
Veronika Tázlerová ze Stylish coffee se s blogery podělí o tipy jak na Instagram: jak fungují stories, ale proč se třeba “vykašlat na algoritmus”. 
Tématem Andy Pavelcové z Fit&fabulous budou důvody, proč psát blog - je špatné chtít za psaní to peníze? Jak spolupráce ovlivnily svět blogování? 
Tereza Dvořáková má úspěšný blog Latereza a je také copywriterkou na volné noze. Rozpovídá se o psaní a o tom, jak psát takové články, které budou chtít lidé číst. A nejen to. Dozvíte se taky, jak psát nadpisy a proč řešit SEO? 
Posledním spíkrem bude Kristýna Dolejšová - blogerka, zakladatelka projektu Za normální holky, která nedávno vydala vlastní knihu nazvanou Bez filtru. O “realitě” na sociálních sítích také bude její přednáška. 

Výzva pro všechny - pojďte vystoupit na festivalu také

Před festivalem proběhla výzva pro všechny blogery. Každý mohl svou krátkou přednášku s tipem na blogování přihlásit. Kdo to nakonec bude?

Michal Majgot bude povídat o tom, jak se uživit blogem díky přímé propagaci.
Dana Halušková se zaměří na to, jak se dostat z blogerské průměrnosti.
Eliška Pivrncová prozradí, jak vytvořit fotky, co budou mít příběh.
Ivo Veselý je součástí projektu pro blogery BloggersRe - komunitního portálu pro české a slovenské blogery. 

Nenechte si Blogerfest ujít

Ať už jste zkušený bloger, copywriter, instagramer… nebo o blogování teprve uvažujete, určitě se dozvíte nové tipy, načerpáte svěží inspiraci a získáte spoustu kontaktů. 

Během přestávek budou pro blogery připravené workshopy a možnosti k navázání spoluprací. Došito a Tamarki si připravili tvůrčí workshopy. Zabubnujete si na Cajony, ochutnáte cupcaky od Lelís cupcakes a také si budete moct vyzkoušet, jak krásně psát. 

Bude se soutěžit - přímo na místě i na sociálních sítích. O krásné dárky od partnerů: třeba lahve prosecca, poukázky na půjčení koloběžek, o značkové termo prádlo, o výrobky z Biana, krásné a ekologické láhve z e-shopu Nasvacinu, přírodní kosmetické produkty od BioRythme, fotoaparát i prodejny Infoto, ale třeba i outdoorové dárky z Affektu

S kým navázat spolupráci? Na místě se dozvíte o tom, jak se zapojit do sítě Elite Bloggers, jak si vydělat prostřednictvím Plné peněženky nebo založením e-shopu. Připravená bude celá nástěnka, kde se představí různé firmy a značky. 

Kdo za Blogerfestem stojí?

Agentura GetFound se specializuje na linkbuilding - propojuje své klienty s dalšími weby a také často spolupracuje s blogery. Pořádání Blogerfestu považují za důležitou součást budování vztahů s blogery, zároveň taková akce v České republice zatím chyběla.

Žádné komentáře:

Okomentovat