čtvrtek 30. června 2016

BRANDNOOZ BOX ČERVEN

Po delší době jsem tu s brandnooz balíčkem. Ne že by mi nechodil celou tu dobu, ale nějak to vždycky někdo snědl, než se to stihlo vyfotit ... :-D

Copak tu máme pěkného?

Hořčice. No, má být super pálivá, takže nic pro mě, poputuje asi k taťkovi. Fidorka, novinka jaro 2016, už jsem ji měla a dobrý, kávová příchuť vždycky dobrá, hezký tam jsou ty ksichtíci, pokaždé jiní. Hořká cola? Tak to si neumím představit. Ještě jsem nechutnala, chci to nechat pořádně vychladit, přijde mi to zvláštní. Cola je prostě cola ně? Měníme svět coly píšou. Ehm. Ale bacha, slazeno stévií a minimum kalorií! :-D Novinka květen 2016. Já to ještě nikde neviděla.

Mojito miluji, meloun, limetka máta by mohl být dobrý sirup. Novinka červen. Strongbow je také červnový novinka, ale to už jsem dokonce měla, všimla jsem si toho hned, jak to u nás vystavili. A chutná mi hodně, zatím asi nejvíc z celé té kolekce.

Říjen 2015, takže stará záležitost. A pro mě naprosto nepotřebná, sestro, čekej zásilku :)

Tyčinky květen 2016, haribo červen 2016. Po pravdě neřekla bych, že se dá ještě něco nového vymyslet ve světě tyčinek a kyselých sladkostí, ale tyčinky budou určitě křupavější a haribo určitě kyselejší ;)

Bebe mám ráda a tohle již znám, chutná mi to. Zlatý klas opět poputuje k sestře = k někomu, kdo peče, vaří, což já rozhodně nejsem. Žvýkačky mě zklamaly. Chutnala jsem je a nevydrží dlouho. Hodně se mi líbí ty čaje, na to jsem dost zvědavá. Je to novinka červen 2016, má to být černý čaj s příchutí a má být upravý pro zalití studenou vodou. Čaje mám ráda, ale v létě jim moc nedám, právě kvůli vařící vodě z konvice a vystydnutý čaj nějak není ono, tak uvidíme co to vymysleli.

Co na balíček říkáte? Líbí? Nelíbí? Co konkrétně?

7 komentářů:

  1. Čaje už jsem okoštovala, jsou super. :) Zlatým klasem mě provokují, asi vyzkouším žloutkové řezy, nad kterými už dlooouho přemýšlím. Hořčice tam jsou skoro pořád, musím zrychlit spotřebu. :))

    OdpovědětVymazat
  2. Docela bych vyzkoušela tu hořčici, hele :D Já jsem teď celkem dost přes pálivý, takže by tohle bylo něco pro mě xD Jinak tu Fidorku máme doma vyzkoušenou, mamka ji miluje :D

    OdpovědětVymazat
  3. Sirup rozhodně vyzkouším! Se žvýkačkami souhlasím. Měla jsem jahodou příchuť a po asi půl hodině zmizela příchuť a zbyla jen guma na žvýkání. Haribo jsem už taky zkoušela a povedly se. Kyselé žužu mám ráda. Děkuji za tipy. :)

    OdpovědětVymazat
  4. Bebe naprosto miluji! :D :) a fidorky taky :D s tímto boxem bych byla velmi spokojená :DD :)

    OdpovědětVymazat
  5. Ten obal na Fidorku je rozkošný! Bitter sweet a Haribo by som rada ochutnala tiež ♥ ʕ•́ᴥ•̀ʔっ

    * Giveaway *

    OdpovědětVymazat
  6. Obsah vypadá docela dobře, tady bych si vybrala :D

    OdpovědětVymazat