neděle 7. února 2016

STOLNÍ HRY - ALBI - SEXPERT

Otestujte své znalosti o sexu! I muži mají bod G - víte kde? Ve které pozici spálíte nejvíce kalorií? Je pravda, že ženy, které nosí vysoké podpatky, mají intenzivnější orgasmus? Hra Sexpert hravým způsobem testuje vaše znalosti ohledně sexu. U některých otázek se budete červenat, u některých možná i rudnout. Hráč, který bude znát odpověď na nejvíce otázek ze světa sexu a erotiky, může hrdě používat titul Sexpert! Otázky na kartách jsou velmi rozmanité, dávají na výběr ze čtyřech možností a navíc přidávají k danému tématu pikantní podrobnosti. Hra je proto nejen zábavná, ale i poučná. Stále ještě existuje spoustu předsudků ohledně sexu. S touto hrou odstraníte veškerá tabu!


  • od 18 let
  • 15+ min 
  • 2 - 6 hráčů

Co hra obsahuje? Herní plán, 215 karet s otázkami, 6 figurek, 6 herních žetonů a pravidla v českém a slovenském jazyce.


Pravidla:
  1. Každý hráč si vybere figurku s žetonem ve stejné barvě a postaví figurku na startovní políčko. Řádně zamíchejte balíček s otázkami.
  2. Začíná hráč s nejdelšími...vlasy. Vezme si kartu s otázkou a přečte ji hráči po své levici nebo celé skupině, pokud je karta označena symbolem (obrázek v pravidlech).
  3. Při společné otázce (symbol - (obrázek v pravidlech)) položí každý hráč svůj barevný žeton na jedno z políček A, B, C nebo D.
  4. Pokud hráč zodpoví správně otázku typu „pravda–lež“, posune se figurkou o jedno políčko vpřed. Pokud zodpoví správně otázku, u které je na výběr z několika odpovědí, posouvá se o dvě políčka. Pokud odpoví správně na otázku, která má otevřený konec, posune se otři políčka.
  5. Hra pokračuje ve směru hodinových ručiček a na řadě je další hráč, který opět táhne kartu a přečte otázku hráči   (nebo skupině) po své levici.
  6. Hráč, který jako první dojde na cílové políčko vyhrává a může se pyšně prohlašovat za sexperta!

Této hry jsem se původně vcelku bála, hlavně tedy povědět vám o ní, nepíšu o sexu každý den :) Ale nakonec to nebylo tak hrozné, přece jen, je to prostě hra, prodávají ji normálně na veřejnosti, není tam nic, co by člověk 18+ (ve čtení pokračujte pouze jste-li starší :-D) neznal. Sice jsem se rozhodla, že vám nebudu fotit vzorové otázky, přece jen, blog je přístupný všem a nerada bych pohoršovala, no budete se muset smířit s formou recenze, co jsem pro vás připravila :)


Moje poznatky:
  • Ideální na rozlučky se svobodou, dámské večírky s kámoškami, narozky, silvestr. Spíše pro srazy kámošek, pokud jde o smíšenou partu, asi je lepší, pokud se členové dobře znají, někoho by to přece jen mohlo uvádět do rozpaků a proč někomu kazit párty. 
  • Já hrála s bandou holek a řeknu vám, sranda. Nemyslím si, že je to program na 15 minut, jak se uvádí v pravidlech, ale u každé otázky se debata zvrhne někam úplně jinam, přece jen, musíme se to všechno říct, že jo !
  • Hra, myslím si, časem přestane být zajímavá pro toho, kdo ji vlastní, protože ty otázky a odpovědi si člověk prostě zapamatuje a pak to ani není fair, hned vyhrajete, hra končí, nuda. Ale ta sranda s odpovědí ostatních a debatou kolem zůstává, takže ok :)
  • Když mi hra přišla, první co jsem udělala, četla všechny otázky, dokud mě to nepřestalo bavit. Čímž narážím na bod výše, s mojí pamětí bych už o této hře mohla přednášet ;)
  • Nenuťte nikoho do hry, pokud se tolik neznáte nebo je ve skupině někdo, komu to není příjemné, udělejte skupinky, dvojice, neznepříjemňujte to nikomu. To není asi přímo jen k této hře, ale celkově ke skupinovým aktivitám. Tím spíš týkajících se sexu.
  • Pokud zábava vázne, vytáhněte tuhle hru a ani ji nemusíte hrát, když nechcete, ale hoďte do placu pár otázek a uvidíte, jak se to rozproudí. 
  • Grafika super, nejde tedy o žádné kresby nebo bůh ví co, ale Albi má graficky vážně povedené hry, zatím všechny, co jsem měla tu čest, se mi líbily.

Žádné komentáře:

Okomentovat