pátek 30. října 2015

ŘÍJNOVÝ BRANDNOOZ BOXÍK

Jsem tu s listopadovým brandnooz boxem. Tentokrát tu máme hodně věcí na pečení, což se k listopadu tak nějak hodí. Taky tam je překvapivě dost alkoholu, i když možná to je taky myšleno jakože do pečení a ne na popíjení :-D A pak samozřejmě sladkosti a slanosti. No pojďte se na to se mnou podívat.


Říjen 2015, takže horká novinka, což se v době pečení cukroví asi hodí. Já tedy moc na pečení nejsem (jako jím to ráda, ale neumím si to sama vytvořit :-D ), takže tohle asi půjde sestře, protože ona určitě ocení ty speciální vlastnosti, co tu této mouce připisují - nelepivost, netrhavost atd.

Hořká belgická čokoláda s višní, to zní jako super kombinace! Moje mamka ujíždí na Jsem kávová z této řady, takže věřím, že i tohle bude jedlé, já třeba mám ovocné krémíky v čokoládách ráda. A Corny mám ráda, bíla čokoláda je super nápad. Limitovaná edice, škoda, jestli mi to bude chutnat a oni s ní skončí, to mě tedy naštve :-D

Na toto jsem koukala v televizi a říkala jsem si, že by stálo za to to ochutnat, a vida vida, máme to doma. Není to již novinka, píšou tu 2014, tak je možné, že většina z vás to již zná. Já tedy ne, takže premiéra.

Další pečící kousek pro moji sestru. Cukr s rumovou příchutí si asi necháme až na příští měsíc cukroví, je to super nápad, hodně věcí se máchá v rumu a cukru, tady je to najednou (i když to rum vidělo předpokládám jen z vlaku). Píši tu výborný k ochucení teplých i studených nápojů. To by mě nenapadlo, ale když o tom přemýšlím, do černého čaje v zimě by to mohla být dobrota, však kolik lidí si dává do čaje šťopičku rumu na zahřátí ve sněhu. Droždí, klasika no, droždí, co dodat. Jen není v kostičce, ale v pytlíčku.

Čajíííííček, ten využiji jednoznačně. Novinka říjen, švestka a skořice, super podzimní kombinace, těším se. Hodně lidí nemá skořici rádo, já ji takhle na dochucení můžu.

Špagety Bolognese. Byla doba, kdy jsem instantní omáčky a těstoviny s omáčkou jedla denně horem dolem, ta doba je ale už pryč a na tohle vůbec chuť nemám. Asi to poputuje na chalupu do spíže, tam to někdo využije, až si zapomene nakoupit :-D

Opět pro sestřičku (aby mi tam vůbec něco zbylo). Máslová příchuť másla? Tomu moc nerozumím, můžu vám říct víc, až mi to doma vysvětlí.

Tohle je tu už hodně dlouho, vídám to v obchodech, ale nikdy jsem po tom nesáhla, ani se nepodívala o co vlastně jde. A teď už vím, že je to pivo, což jsem nečekala. A to pivo s příchutí tequily. Co?! Nemám ráda ani pivo, ani tequilu, takže kdo má zájem, hlaste se, pošlu :-D

Na tohle se těším. Strongbow mám ráda, myslím to červené jsem pila a fajn. A med miluji, takže medová příchuť uuuu mmmmm :) Nejlépe si to prý vychutnáme na kostkách ledu, mě teda naopak napadá, jak dobré by to mohlo být ohřívané. Jasně, ohřívat to nebudu, není to pro to přizpůsobeno, ale úplně si teď vybavuji vařící mošt se špetkou skořice ...

Tak jako to pobavilo. Panáky v plastu jsem ještě neviděla. Buď vezmu na nějakou párty nebo zase nalijeme do něčeho při pečení. Rum, ať je jakýkoliv, v tomto případě mandlový, prostě pořád chutná jako rumový rum, takže nic moc pro mě.

A časopis na závěr. Docela ráda si počtu a hlavně tedy se podívám na obrázky. Na vaření moc nejsem, ale fotky načančaných dobrot si vychutnat umím.
Tak co vy na to tentokrát? Zkoušeli jste již něco, zaujalo vás něco? Nebo naopak box propadák?

8 komentářů:

  1. Bílá corny? Must have! :D A že je to limitka... Věřim, že teď bude limitka, pak ji stáhnou, ale nakonec ji zas začnou normálně prodávat, s tou brownies to tak bylo :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. uz jsem tu bilou snedla a je mnam. ta brownies se este prodava?! tak to si musim zajit, ta byla fakt dobra

      Vymazat
    2. Jojo, taky mi hrozně chutná :D A už ji právě prodávaj normálně a ne jako limitku :D

      Vymazat
  2. Hera není máslo, ale tuk na pečení :). Takže to není máslo s příchutí másla ;).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. aha, tak jsem zas jednou za blbce :-D diky za info, aspon nebudu za blbce i doma, ze bych se jich zas ptala :)

      Vymazat
  3. To vypadá že ti tam moc věcí nesedlo co? :D No hera není máslo, takže já chápu proč je tam napsaná máslová chuť. Je to něco jako margarín, někomu je jedno jestli si na chleba namaže margarín nebo máslo a chuť mu přijde stejná, mně ne. Cider jsme si s přítelem loni kupovali v nějaké sadě, dávali k tomu pytlíček s kořením a návod jak se to má ohřát a vylouhovat, a bylo to moc dobrý. Tak si k tomu přihoď taky nějaký koření a věřím že ti to bude taky chutnat. Já z mouky udělám asi nějaký slaný koláč. Jinak mě to nijak zvlášť nenadchlo, jak jsem psala minule, kupuje to přítel, mě to nijak neoslovilo :)

    OdpovědětVymazat
  4. Tak tenhle box se mi moc líbí, hlavně desperados limetku k tomu a je to ráj na zemi. I ta věci na pečení jsou super, a mandlový rum chci už dlouho ochutnat, ale nechci kupovat celou lahev, aby to nedopadlo jako s limetkovým Amundsenem, kterého jsem koupila, ochutnala, zavřela a věnovala ségře.
    Taky mám předplatné krabic s překvapením, ale u těch toho moc neochutnám :D
    http://vecernice.blog.cz/1510/petbox-pro-kocky-rijen

    OdpovědětVymazat
  5. Máslové máslo mě pobavilo, ale jak vidím v komentářích, už je ti to jasné, takže vysvětlovat nic nebudu :-) Mě se tento box hodně líbil, jak je tam alkohol nebo kupa brambůrků, tak je to moje :-)

    OdpovědětVymazat