neděle 19. dubna 2015

PŘIZNÁM SE VÁM

MÁM PANICKOU HRŮZU Z VOS, VČEL, SRŠŇŮ A KLÍŠŤAT



Tak jo, nastává moje nejneoblíbenější roční období. Období hmyzu !! Prosím, řekněte mi, že v tom nejsem sama:

  • kdo utíká kilometr daleko, když mu něco zabzučí kolem ucha?
  • kdo odejde z pokoje (dobře, odejde je slabé slovo...) a je schopen zbytek dne se tam nevrátit, když tam něco vletí?
  • kdo je schopný kvůli vose na okýnku vystoupit z autobusu / tramvaje?
  • kdo, i na veřejnosti, hlasitě křičí, když se mu něco žlutočerného mihne kolem očí?

 A je to tu, jaro, léto, všechno roste, sluníčko svítí, květinky otevírají svá poupátka ... Aby si na ně ty odporný potvory mohly posedat !!

zdroj

A protože jsem zvířátkomil, když se s nimi potkám v uzavřeném prostoru, nejsem schopná jim ublížit a tak ho raději vyklidím. Především včeličky!

zdroj

A klíšťata, no to je kapitola sama o sobě. Když jsem si pořídila psa, největší strach jsem měla z vyndavání klíšťat. A kdo ví, jak můj pes vypadá (kdo neví - chlupy tak 20/30 cm dlouhý). Díky bohu za pinzety na klíšťata!

zdroj

A mám tu jednu historku. Nosím brýle (čočky) a bez nich naprosto nic nevidím. Jednou jsem takhle vycházela z koupelny a šla si pro ně k poličce, a na bílém pruhu našeho koberce jsem viděla něco tmavého. Sehnu se k tomu, zvednu to, říkám si, zase nějaký bordel, co přinesl pes domů na chlupech. Zdá se mi to nějak divné konzistencí, co to sakra je? A protože nemám brýle, musím to dát úplně, úplně k očím. Zaostřím... A ono to na mě kmitá nožičkami! No co to asi bylo. Meganacucaný klíště! 

zdroj

Pokračování? Zaječela sem, zahodila to... A... Ono to upadlo sestře do školního batohu, který stál otevřený u stolu... Ehm, promiň? Já fakt nechtěla... :-D

Jak jste na tom s breberkami vy?

Žádné komentáře:

Okomentovat