neděle 28. února 2016

JAK SI ŽIJU - VÍKEND - VALMEZ, BRNO

Pořád mi o to píšete, jak vás moje Jak si žiju - projekt bavilo, tak jsem s tím zase jednou tady, když se dělo něco fakt super, co určitě stojí za zmínku. Je to už týden zpět, víkend 20. 21. a pondělí 22., ale znáte to, málo času na sepsání, pořád se něco děje, ale teď jsem sedla a sepíšu to, fakt.

pátek 26. února 2016

ÚNOROVÝ BRANDNOOZ BOX

S tímto boxem jsem vcelku spokojená, není tam nic, co bych nevyužila a nebo nevěděla komu dát, aby to zužitkoval. 


neděle 14. února 2016

CO VÁS / NÁS ČEKÁ A NEMINE-NE-NE-NE-NE

Nějak se mi toho sešlo moc najednou a času pomálu, a něco jsem vám naslibovala a ještě jeste se nedočkali, tak tento článek bude takovým listem, jak pro vás, na co se těšit, tak pro mě, co vám dlužím.

čtvrtek 11. února 2016

POSTCROSSING - INCOMING

Právě jsem registrovala dva pohledy a tak si říkám, co asi dneska hodím za článek ... :)

neděle 7. února 2016

STOLNÍ HRY - ALBI - SEXPERT

Otestujte své znalosti o sexu! I muži mají bod G - víte kde? Ve které pozici spálíte nejvíce kalorií? Je pravda, že ženy, které nosí vysoké podpatky, mají intenzivnější orgasmus? Hra Sexpert hravým způsobem testuje vaše znalosti ohledně sexu. U některých otázek se budete červenat, u některých možná i rudnout. Hráč, který bude znát odpověď na nejvíce otázek ze světa sexu a erotiky, může hrdě používat titul Sexpert! Otázky na kartách jsou velmi rozmanité, dávají na výběr ze čtyřech možností a navíc přidávají k danému tématu pikantní podrobnosti. Hra je proto nejen zábavná, ale i poučná. Stále ještě existuje spoustu předsudků ohledně sexu. S touto hrou odstraníte veškerá tabu!